VVD Nissewaard schenkt wederom warme chocolademelk uit in het centrum van Spijkenisse.

Op zaterdag 19 november kwam Sinterklaas aan in Spijkenisse.

Strooigoed werd uitgedeeld door drie liberale Pieten

Op zaterdag 19 december maakte Sinterklaas zijn rentree in Spijkenisse. Na bijna een jaar afwezigheid meerde de Goedheiligman opnieuw aan in de haven van Spijkenisse en bezocht hij het centrum met een heleboel enthousiaste Zwarte Pieten.

"Sinterklaas is een van de leukste familiefeesten van het jaar, vol magie voor onze kleinste inwoners. En zaterdag was het echt Sinterklaasweer, grijs en winderig. Tijd voor lekkere warme chocolademelk waarmee alle papa's en mama's konden opwarmen!", begint Henk de Graad, VVD'er.

Hij vertelt: "Onze drie eigen liberale Pieten deelden al die lekkernijen uit en ondertussen gingen wij met iedereen in gesprek over Nissewaard. Wat is goed en wat moet beter. Een hele mooie middag!"

Aanstaande zondag 4 december zullen onze liberale pieten van 13.00 - 15.00 uur eveneens aanwezig zijn in het centrum van Spijkenisse. Ook dan zullen ze de kinderen en ouders trakteren op strooigoed en warme chocolademelk. Uiteraard zijn er ook dan voldoende VVD'ers aanwezig waarmee u een gesprek kunt aangaan!