De Nissewaardse VVD scherpt sterk verkiezingsprogramma VVD Zuid Holland aan

© Nissewaardse VVD

De Nissewaardse VVD scherpt sterk verkiezingsprogramma VVD Zuid Holland aan 

 

Terwijl de hele provincie genoot van een zonovergoten zaterdagmorgen, spraken lokale VVD’ers uit de hele provincie in Zoetermeer over het verkiezingsprogramma.

 Christel Mourik, voorzitter Nissewaardse VVD: ‘Met drie wijzigingsvoorstellen heeft de Nissewaardse VVD het concept-programma nog net even wat scherper weten te maken. Op het gebied van bereikbaarheid uiteraard, want met name daarvoor is een goede samenwerking met en actieve inzet van de provincie belangrijk.’

 ‘Dus stelde de Nissewaardse VVD dat er actie vanuit de provincie wordt verwacht bij verkeerscalamiteiten, dat verkeersproblemen oplossen hand in hand gaan met beschikbaar geld en dat de digitale bereikbaarheid van gebieden zoals Voorne Putten hoog op de agenda moet’, vertelt VVD’er Igor Bal, wethouder.

 De komende weken wordt het programma officieel gepresenteerd, en worden dus de definitieve teksten ook voor u als inwoners bekend. 

 ‘Die verkiezingen voor Provinciale Staten lijken wellicht ver weg en niet zo sexy, maar belangrijk zijn ze wel! Omdat ze bepalen welk bestuur de komende vier jaar voor onze provincie aan de slag gaat, bijvoorbeeld op het gebied van bereikbaarheid en wonen, maar ook omdat die verkiezingen de samenstelling van de Eerste Kamer bepalen’, besluit David Speters, VVD-bestuurslid. ‘En een goed bestuur begint bij een stevig begin: een sterk verkiezingsprogramma. De Nissewaardse VVD heeft Voorne Putten op de kaart gezet!’