Nissewaardse VVD blij met ‘Coronasteun’

De gemeente Nissewaard heeft de afgelopen Coronaperiode maatregelen genomen ten behoeve van onze inwoners en ondernemers.

De gemeente Nissewaard heeft de afgelopen Coronaperiode maatregelen genomen ten behoeve van onze inwoners en ondernemers. ‘‘Als Nissewaardse VVD zijn wij positief over de genomen maatregelen.’’, zo begint Xanne Weber, raadslid van de Nissewaardse VVD. Onder andere is er door de gemeente ingezet op de inwoners van Nissewaard die zonder werk zijn komen te zitten.

‘‘Het is belangrijk dat inwoners die door de crisis hun baan hebben verloren zo snel mogelijk weer aan een nieuwe job komen.’’, zo vervolgt Weber. Op initiatief van de Nissewaardse VVD is in november een motie om de precariobelasting voor horecaondernemers kwijt te schelden, unaniem aangenomen. Tevens heeft het gemeentebestuur de bijdragen aan de BIZ voor 2021 kwijtgescholden.

Dit zijn slechts enkele van de vele maatregelen die de door de gemeente zijn genomen. ‘‘Het is van belang dat de inwoners en ondernemers van Nissewaard zich gesteund voelen en weten dat de gemeente er voor hen is in deze corona tijd.’’, aldus Weber ter afsluiting.